Geschillencommissie

De Geschillencommissie is een belangrijke instantie die optreedt als bemiddelaar tussen retailers en consumenten bij onder andere vloerklachten en geschillen. Als onafhankelijke deskundige met jarenlange ervaring en technische expertise kunnen wij de Geschillencommissie ondersteunen in het behandelen van diverse zaken.
Mijn deskundigheid en expertise: houten vloeren, parketvloeren, lamel parket, fineer parket, pvc, click pvc, laminaat, ondervloeren, egaline.

Onderzoek en beoordeling van vloeren

de geschillencommissie

Eén van de gebieden waarop wij kunnen worden ingezet door de Geschillencommissie is het onderzoeken en beoordelen van vloeren, zoals laminaatvloeren, pvc-vloeren en parketvloeren. Op basis van de gewenste informatie ga ik ter plekke de situatie bekijken, grondig onderzoeken en een objectieve beoordeling geven. Binnen 3 dagen ontvangt de geschillencommissie van mij het deskundigen rapport.

Ondersteuning bij rapportage

Nadat ik mijn onderzoek heb afgerond, stel ik een onafhankelijke rapportage op waarmee ik de Geschillencommissie kan ondersteunen in hun besluitvorming. Deze rapportage bevat alle relevante bevindingen, conclusies en aanbevelingen om het geschil op een eerlijke en rechtvaardige manier te behandelen.

Technische expertise voor een succesvolle afhandeling

Daarnaast fungeer ik ook als de technische oren en ogen van de Geschillencommissie. Met mijn expertise kan ik helpen om complexe zaken tot een goed einde te brengen. Mijn kennis van vloeren, materialen en bouwtechnieken stelt mij in staat om de juiste vragen te stellen, relevante informatie te verzamelen en een duidelijk standpunt in te nemen.

De Geschillencommissie

De Geschillencommissie vertrouwt op mijn diensten als onafhankelijke deskundige bij klachten en geschillen. Met mijn ervaring, technische expertise en objectieve benadering draag ik bij aan een eerlijke en rechtvaardige afhandeling van diverse zaken. Of het nu gaat om het onderzoeken van vloeren of het bieden van technische ondersteuning, ik ben er om te helpen.

    Niet tevreden over een gemaakte rapportage van een deskundige? Vraag een second opinion aan, daar heeft u altijd recht op.

    Scroll naar boven