Handige links

Op deze pagina vindt u allerlei handige links naar branche verenigingen, verzekeraars en andere interessante websites. Indien uw website niet vermeld staat kunt u een link aanvraag doen. Wanneer wij van menig zijn dat deze toegevoegde waarde is, zullen wij deze plaatsen.

Veel lees plezier

Ik wens u heel veel lees plezier op de onderstaande websites. U vindt met behulp van deze handige links namelijk zeer veel informatie.

Parket Alliance

De parket Alliance is de representatieve branchevereniging van Nederlandse Parket producenten.

De parket Alliance werd in 1940 opgericht. Wij zijn trots op de enorme range aan kwaliteitsproducten die de Parket Alliance leden maken en die zowel nationaal als internationaal naam hebben gemaakt.

NOA

NOA is dé brancheorganisatie voor ondernemers in de afbouw. We nemen bedrijven in vloeren en terrazzo, natuursteenbewerking, plafond- en wandmontage, stukadoors en all-round afbouwers letterlijk werk uit handen. Als sterke gesprekspartner namens de branche, maar ook als het gaat om de cao, opleidingen, personeel, incasso, juridisch advies, reclame en nog veel meer. En dat werkt!

Bovatin

De Bond voor Aannemers in Tegelwerken (bovatin) is een organisatie die sinds haar oprichting in 1950 de technische, maatschappelijke en economische belangen behartigt van haar leden. Leden kunnen bij de bond terecht voor advies en ondersteuning op juridisch, technisch en bedrijfskundig gebied.

Meer weten?

Vlok

De VLOK is sinds de oprichting in 1983 uitgegroeid tot dé brancheorganisatie voor klussenbedrijven. We hechten veel waarde aan kwaliteit en persoonlijke service. Ook wil de VLOK een bindende factor zijn voor de klussenbranche. 

Voor de VLOK staat de individuele verantwoordelijkheid van de ondernemer voorop.  De VLOK ondersteunt klussenbedrijven op het gebied van vakmanschap en ondernemerschap.

RND

De RND behartigt de collectieve belangen van de centraal geleide grootwinkelbedrijven en franchisegevers in de detailhandel in Nederland, vooral in de non-food. De Nederlandse detailhandel is zowel offline als online een essentiële schakel tussen producenten en consumenten.

Hibin

Koninklijke Hibin, opgericht in 1905, is een dynamische organisatie voor de bouwtoelevering in Nederland. Net als de aangesloten bedrijven, blijft Hibin zich vernieuwen door te anticiperen op ontwikkelingen in de maatschappij en de bouwsector in het bijzonder. Hibin wordt gekenmerkt door de open en oplossingsgerichte aanpak, die vaak resulteert in praktische samenwerkingen met bedrijven en organisaties met gedeelde belangen.

Stichting promotie houten vloeren

Deze website is tot stand gekomen door de Stichting Promotie Houten Vloeren.

Dit initiatief wordt ondersteund door alle grote leveranciers van vloerverwarming, parketproducenten en leveranciers van lijmen, kitten, lakken en olie in Nederland.

Het doel is informatie verstrekken over de mogelijkheden van parket in combinatie met alle vormen van vloerverwarming mits een aantal belangrijke punten in acht worden genomen.

Verzekeraars – handige links

Dekra

Uw betrouwbare partner als grootste volledig onafhankelijke expertiseorganisatie in Nederland

Als het gaat om verschillende type schadeclaims, zijn professionele deskundige taxaties vaak onmisbaar. Onze uitgebreide vakkennis over schades, keuringen, taxaties en schadebehandelingen biedt onafhankelijkheid, innovatie en kwaliteit.

ARAG

Een conflict op het werk, een geschil met de aannemer of letselschade in het verkeer. Enkele voorbeelden waar kosten voor juridische hulp hoog kunnen oplopen. Een juridisch conflict kunt u moeilijk voorzien en heeft vaak persoonlijke en financiële gevolgen. Dit kan vervelend zijn en ingrijpende gevolgen hebben. Voorkom verrassingen en verzeker uzelf voor juridische hulp met de rechtsbijstandverzekering van ARAG. Wij helpen uw juridisch probleem op te lossen.

Achmea

Een juridisch probleem kan iedereen overkomen. Stel u bent het oneens met uw werkgever over uw contract. U krijgt een meningsverschil met uw gemeente. Of onenigheid bij de verkoop van uw huis. Met de Rechtsbijstandverzekering staan wij voor u klaar. U bent verzekerd van onafhankelijke juridische hulp van Achmea Rechtsbijstand

Klaverblad

Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder 

Bij Klaverblad Verzekeringen varen we al sinds 1850 onze eigen koers. Wij bieden gewoon goede verzekeringen waar veel particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf iets aan hebben. Niet meer en niet minder.

Unive

Al sinds 1794 zorgen wij als coöperatie met elkaar voor zekerheid. De zekerheid dat we er voor u zijn, als u op welke manier dan ook schade hebt. Maar ook voordat u schade heeft zijn we er voor u en onze 1,6 miljoen leden.

Bijvoorbeeld door EHBO-cursussen te organiseren in onze winkels of een AED op te hangen bij u in de straat. En door als Supporter van Sport jaarlijks meer dan 250 landelijke en lokale sportiniatieven te ondersteunen.

Dat is de zekerheid van Univé.

SRK

Wil je juridische hulp? Dan ben je bij SRK Rechtsbijstand aan het juiste adres. Niet voor niets waardeerden onze klanten onze hulpverlening in het vierde kwartaal van 2020 met een 8,3. 

En als je verzekerd bent, is onze hulp in de meeste gevallen gewoon gedekt. Je kan je zaak online aanmelden. Heb je dit gedaan? Dan kijken we eerst of je verzekerd bent bij een van onze aangesloten verzekeraars en of je zaak ook gedekt wordt door de verzekering. Dit hoor je uiterlijk binnen vijf werkdagen van ons. Op basis daarvan beoordelen we of je in aanmerking komt voor juridische hulp. Als dit het geval is, sturen we je zaak door naar een rechtshulpverlener.

Interpolis

Interpolis behoort als maatschappelijke, coöperatieve organisatie tot een van de meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Begin jaren 90 introduceerden we ‘Glashelder’, onze belofte om verzekeren minder complex te maken. Interpolis gelooft dat minder complexiteit ieders leven meer waardevol maakt. In 2017 gingen we daarin een stapje verder. We maakten de stap van het minder complex maken van verzekeren naar het minder complex maken van de levens van mensen. Dit doen we door mensen bewust te maken van waar het echt om gaat in het leven. En door oplossingen te bieden voor wat er echt toe doet. We helpen mensen en bedrijven te focussen op wat echt belangrijk is.

DAS

Bij DAS helpen we onze klanten om problemen te voorkomen of op te lossen. Met juridische bijstand. Verzekerd of niet verzekerd. Voor consumenten én ondernemers.

DAS maakt juridische hulp toegankelijk voor iedereen. Of het nu gaat om rechtsbijstand bij ontslag, een zakelijk conflict, onenigheid met een verhuurder of een geschil met een aannemer. Wij helpen klanten om juridische problemen te voorkomen of op te lossen. Verzekerd of onverzekerd. Dat is de missie van onze rechtsbijstandactiviteiten. We hebben meer dan 800 gespecialiseerde juristen en bijna 100 advocaten in dienst, die actief zijn binnen meer dan 40 rechtsgebieden. Per jaar behandelen we ongeveer 125.000 juridische zaken.

Website – handige links

Hieronder vindt u enkele handige links waar ik ook zelf gebruik van maak.
Hoewel Nexdmedia niet mijn website heeft gemaakt, ontvang ik soms wel tips.
Rosanne schreef de basisteksten.

Nexdmedia

Kies je voor Nexd Media, dan krijg je een professionele en gebruiksvriendelijke website, geoptimaliseerd voor snelheid, conversie en zoekmachines. Zonder standaard templates, volledig op maat voor jouw organisatie. Wij onderhouden de website en hosten deze op onze eigen pijlsnelle en onfeilbare servers.

Wij onderzoeken naar welke informatie en problemen jouw doelgroep zoekt. Je krijgt periodiek blogs voor je website waarmee je wordt gevonden in zoekmachines, en waarmee je jouw doelgroep helpt. Zo bestrijk je de hele customer journey met je nieuwe website.

Rosanne Schipper

Lukt het niet om je gedachtenspinsels op papier te krijgen? Of de tijd vinden om jouw visie helder te formuleren? Heb je blogartikelen nodig maar geen inspiratie? Niet iedereen loopt even warm voor interpuncties en synoniemen.

Ik gelukkig wel.

Mijn naam is Rosanne Schipper en ik ben een 29 jarige content creator uit Amsterdam. Mijn liefde voor het spelen met woorden en herschikken van zinnen begon al op jonge leeftijd en ik prijs mijzelf elke dag weer gelukkig dat ik van deze passie mijn beroep heb kunnen maken.

Floor Protector

Laat vloeren communiceren

Wij bieden u dataloggers welke met met u communiceren. Doormiddel van een App kunt u meetdata uitlezen zoals temperatuur en vochtwaardes van uw vloer. Ook ontvangt u waarschuwingen bij onjuistheden en zal u de oplossing worden aangereikt. 

De dataloggers van Floor Protector zijn zulke slimme innovaties die zich onder de vloer begeven voor real time updates.

Scroll naar boven