Tarieven

Wanneer u een onafhankelijk deskundige wenst in te schakelen, wilt u graag weten wat de daarvoor geldende tarieven zijn. Zodat u weet waar u aan toe bent. Uiteraard zijn tarieven belangrijk! En wat ontvangt u er voor terug? Ook als onafhankelijk vloeren deskundige kunnen we niet alles van te voren inschatten. Op basis van de door u verstrekte gegevens zoals: Klacht omschrijving, met meegezonden foto’s, offertes en facturen. Maken wij een offerte voor u op. Het kan echter zijn dat wanneer wij eenmaal te plaatse zijn, u verdere werkzaamheden wenst te laten uitvoeren. Daarom bieden wij u onze tarieven aan, zodat u van te voren alles helder heeft.

Onze tarieven

Wanneer u gebruik wenst te maken van onze diensten, ontvangen we graag zoveel mogelijk informatie.
Vul daarom zo uitgebreid mogelijk het onderstaande antwoord formulier in. Op basis van de door u verstrekte gegevens en onze tarieven maken wij een offerte op. Deze sturen wij per mail naar u toe. De offerte kunt u digitaal ondertekenen en verzenden voor het akkoord geven.

Zonder akkoord plannen wij niets in.

Wanneer wij uw ondertekende offerte retour hebben gekregen plannen wij een bezoek in. Doorgaans kunnen wij binnen 48 uur nadat u akkoord hebt gegeven de locatie bezoeken.

Scroll naar boven