Onafhankelijk deskundige PVC vloeren


Onafhankelijk deskundige in pvc vloeren

Als onafhankelijk deskundige in pvc vloeren beoordelen we alle soorten klachten bij pvc vloeren. Een klacht of geschil kan al ontstaan door een meningsverschil tussen consumenten, retailers of fabrikanten. Voor ons als onafhankelijk deskundige de taak om de oorzaak te onderzoeken en het eventuele herstel in kaart te brengen. Na ons onderzoek maken we een rapportage, u kunt dan kiezen voor een vervolgstap via de geschillencommissie of de juridische weg via de rechtbank. Een onafhankelijk deskundige is neutraal, transparant en professioneel.

Klachten bij pvc vloeren

Als onafhankelijk deskundige in pvc vloeren luisteren we naar de klacht en proberen we dit te analyseren. Wat is de angel? Of wel, waardoor is het geschil ontstaan. Vervolgens gaan we de pvc vloer optisch beoordelen waarbij je onder andere kijkt naar, klopt de pvc vloer volgens de omschrijving in de offerte? Is de pvc vloer volgens de legvoorschriften geïnstalleerd? Zijn er eventuele naden waarneembaar in de pvc vloer. Dan volgt de technische beoordeling waarbij de onafhankelijk deskundige in pvc vloer onder andere kijkt naar, ligt de vloer vast en vlak? Is het een klik pvc vloer dan kijken we naast de vlakheid ook naar de tussenvloer en zwel ruimte.

klachten bij pvc vloeren - slecht gelegde pvc vloer

Problemen met pvc vloeren

Uiteraard zijn er ook geschillen waarbij de onafhankelijk deskundige in pvc vloeren een destructief onderzoek instelt. Dit houdt in dat er een fragment uit de pvc vloer wordt gehaald. Hierdoor kunnen we diverse onderzoeken uitvoeren, denk hierbij aan de verlijming aan de ondergrond en het vochtpercentage. Bij klik pvc kijken we zo ook of de eventuele voorbewerking correct is uitgevoerd, of dat de ondergrond vlak genoeg is.

vloerklachten zwevend geïnstalleerde pvc vloer

Rapportage pvc klacht

Aan de hand van het gevoerde gesprek, de genomen foto’s, video’s, bevindingen, meet- en testresultaten wordt een rapportage opgemaakt. Deze wordt per mail naar de opdrachtgever verstuurd.

Het werk van een onafhankelijk deskundige is zeer divers. Daarom volgen wij met regelmaat seminars en trainingen bij diverse chemische fabrikanten, parketfabrikanten of meet- en dataloggerbedrijven. Ook zijn we geregeld te zien bij groothandelaren om daar trainingen bij te wonen en om met de technische adviseurs en applicateurs te spreken.

Heeft u een vraag? Of zit u met een vloer conflict? Stuur uw vraag of verzoek dan graag per email [email protected].


Scroll naar boven