Advocaten

Als advocaat komt u op voor uw cliënten binnen de grenzen van de advocatuur. U wenst zoveel mogelijk strijdbare punten te verzamelen om de sterkste zaak op te bouwen. Ook al weet u alles over consumentenrechten, u heeft meestal geen technische kennis als het gaat om geschillen in vloeren.

Als onafhankelijk deskundige in vloeren help ik advocaten graag bij het professioneel onderzoeken en onderbouwen van de zaak. Ik verzamel de juiste benodigdheden voor advocaten en hun cliënten, zodat deze sterker staat tijdens een rechtszaak. Nadat ik de benodigde informatie van de advocaten heb mogen ontvangen, maak ik een afspraak met hun client om de vloer ter plaatse te beoordelen. Afhankelijk van de opdracht voer ik een grondig onderzoek uit en stel ik een uitgebreid en onafhankelijk rapport op dat u tijdens het proces kunt gebruiken. Indien nodig kan ik u ook bijstaan in de rechtszaal als getuige-deskundige.

Advocaat advocaten

Mijn 35 jaar praktijkervaring en voortdurende bijscholing vormen de basis van mijn analyse als het gaat om vloergeschillen. Ik ben bekend met veel verschillende soorten vloeren en geschillen die kunnen ontstaan door ontevredenheid over het eindresultaat van de vloer zelf.

Als u op zoek bent naar een advocaat die gespecialiseerd is in vloergeschillen, dan kunt u vertrouwen op mijn expertise. Met mijn kennis en ervaring kan ik u helpen om uw zaak zo sterk mogelijk te maken. Of het nu gaat om een geschil over het eindresultaat van de vloer of problemen met holle geluiden, ik sta voor u klaar om onafhankelijk bewijs te verzamelen en uw belangen te behartigen.

Waarom kiezen advocaten voor mij als deskundige?

 • 35 jaar praktijkervaring
 • Up-to-date zijnde kennis
 • Bekend met verschillende soorten vloer soorten en diens applicatietechnieken
 • Bekend met de geldende Normen en installatie voorschriften
 • Onderzoek ter plaatse
 • Hightech meet, test en analyse apparatuur
 • Uitgebreid en onafhankelijk rapport
 • Bijstand als getuige-deskundige

Dus, als u op zoek bent naar een advocaat die verstand heeft van vloergeschillen, neem dan contact met mij op. Samen kunnen we werken aan het versterken van uw zaak en het behalen van rechtvaardigheid voor uw cliënten.

  Nederlandse orde van advocaten

  Scroll naar boven