Advocaat

Deskundige ondersteuning voor advocaten bij vloergeschillen

Als advocaat zet u zich volledig in om de belangen van uw cliënten te behartigen binnen de kaders van de advocatuur. U streeft ernaar om zoveel mogelijk overtuigende argumenten te verzamelen voor een sterke zaak. Hoewel uw kennis van wet- en regelgeving uitgebreid is, kan het voorkomen dat u specifieke technische expertise mist, vooral bij geschillen die technische aspecten zoals vloeren betreffen.

Als onafhankelijk deskundige op het gebied van vloeren ondersteun ik advocaten door grondig onderzoek te verrichten en een stevige basis te bieden voor hun argumentatie. Ik lever essentiële informatie aan zowel advocaten als hun cliënten.

Na ontvangst van de benodigde details van de advocaat, plan ik een bezoek bij de cliënt om de vloerklacht direct te evalueren. Afhankelijk van de specifieke eisen van de zaak, voer ik een diepgaand onderzoek uit en lever ik een gedetailleerd, onafhankelijk rapport dat tijdens de juridische procedure gebruikt kan worden. Indien nodig, sta ik ook klaar om als getuige-deskundige op te treden in de rechtszaal.

Met meer dan 35 jaar ervaring in de vloerensector en een continue focus op bijscholing, zijn mijn analyses bij vloergeschillen van ongekende waarde. Ik ben vertrouwd met een breed scala aan vloerklachten en -geschillen, voortkomend uit ontevredenheid over het eindresultaat of specifieke problemen zoals holle geluiden.

Als u als advocaat behoefte heeft aan een deskundige die gespecialiseerd is in vloergeschillen, kunt u vertrouwen op mijn deskundigheid. Met mijn kennis en ervaring versterk ik uw positie in elke zaak die betrekking heeft op vloerproblematiek. Uw streven naar gerechtigheid ondersteun ik met solide, onafhankelijk bewijs.

Advocaat

Waarom advocaten voor floor inspector kiezen als vloerdeskundige?

  • Meer dan 35 jaar praktijkervaring (1986)
  • Up-to-date zijnde kennis
  • Bekend met verschillende soorten vloer soorten en diens applicatietechnieken
  • Bekend met de geldende Normen en installatie voorschriften
  • Onderzoek ter plaatse
  • Hightech meet, test en analyse apparatuur
  • Uitgebreid en onafhankelijk rapport
  • Bijstand als getuige-deskundige

Dus, als u als advocaat op zoek bent naar een onafhankelijk deskundige die verstand heeft van vloergeschillen, neem dan contact met mij op.

Heeft u een vraag? Of zit u met een vloerconflict? Stuur uw vraag of verzoek dan graag per email [email protected]

Nederlandse orde van advocaten

    Scroll naar boven