Onafhankelijk deskundige in vloeren: Benno Broen

Met meer dan 35 jaar expertise in de vloerenbranche, ben ik als onafhankelijk deskundige gespecialiseerd in het beoordelen en oplossen van vloergeschillen bij vloerproblemen. Met mijn jarenlange ervaring ben ik als beëdigd onafhankelijk deskundige gespecialiseerd in vloertypes als: houten vloeren, parketvloeren, PVC vloeren, laminaatvloeren en dekvloeren.

U bent een consument en heeft een vloergeschil?

Een vloer laten leggen maar niet tevreden over het eindresultaat? Vindt u dat de vloer niet correct is gelegd of afgewerkt? Is de vloer al enige tijd geleden opgeleverd maar beginnen er problemen te onstaan?

Vloerenlegger of specialist met een geschil?

U heeft een vloer gelegd en de klant is niet tevreden? Zijn er problemen ontstaan met de vloer in een later stadia en vindt de klant dat er sprake is van nalatigheid en stelt de klant u in gebreke?

Rechtbank, advocaat of verzekeraar met een claim?

U bent bent als rechtbank, advocaat of verzekeraar opzoek naar een beëdigd onafhankelijk deskundige in vloeren? U kunt vertrouwen op mijn kennis bij het afhandelen van claims met betrekking tot vloeren.

Onafhankelijk deskundige

Mijn diensten omvatten gedetailleerde inspecties, zowel visueel als technisch, waarbij ik gebruik maak van destructief en niet-destructief onderzoek.

Benno Broen - beëdigd onafhankelijk deskundige in vloeren. www.floorinspector.nl

Houten vloeren

Bij houten vloeren analyseer ik klachten en geschillen die vaak te maken hebben met dekvloeren, vloerverwarming en schade door gebruik. Door middel van grondige inspecties en professionele rapporten bied ik effectieve oplossingen.

Bij problemen of conflicten met uw houten vloer is het belangrijk om een expert te raadplegen. Als onafhankelijke specialist bied ik een objectieve en onpartijdige beoordeling van de situatie. Elk probleem wordt grondig geanalyseerd en feitelijk onderbouwd, zodat u met vertrouwen de juiste beslissingen kunt nemen. Met mijn professionele aanpak wordt elk aspect van uw houten vloer nauwkeurig onderzocht en gedocumenteerd.

Parketvloeren

Bij parketvloeren voer ik gedetailleerde inspecties uit, inclusief visuele en technische analyses. Problemen zoals verkeerde installatie, vochtproblemen en schade worden door mij onderzocht en gerapporteerd, met professioneel advies voor verdere stappen.

PVC vloeren

Ik analyseer klachten bij PVC vloeren zoals slijtage, verkleuring en installatieproblemen. Zowel destructief als niet-destructief onderzoek worden uitgevoerd om de oorzaak van de problemen te achterhalen. Dit wordt gevolgd door een uitgebreide rapportage en advies.

Laminaatvloeren

Voor laminaatvloeren richt ik me op het oplossen van geschillen door grondige inspecties en analyses van problemen zoals installatiefouten, vochtproblemen en fysieke schade. Mijn bevindingen worden gerapporteerd en voorzien van professioneel advies.

Dekvloeren

Bij dekvloeren onderzoek ik klachten zoals scheuren, oneffenheden en slechte hechting door visuele inspecties en technische analyses. Ik stel een rapport op met bevindingen en aanbevelingen voor verdere actie.

Waarom een onafhankelijk vloerdeskundige inschakelen?

Het inschakelen van een onafhankelijk deskundige biedt meerdere voordelen.

Ten eerste krijgt u een objectieve en deskundige beoordeling van uw vloerproblemen, wat uiterst belangrijk is voor eerlijke geschillenbeslechting.

Ten tweede kunnen mijn gedetailleerde rapporten en professionele adviezen helpen om de juiste herstelmaatregelen te treffen, waardoor verdere schade wordt voorkomen en de levensduur van uw vloer wordt verlengd.

Ten derde biedt het rapport van een onafhankelijk deskundige een sterke basis voor uw zaak in het geval van juridische stappen. Als onafhankelijke expert sta ik garant voor een neutrale en betrouwbare analyse, wat noodzakelijk is bij het oplossen van complexe vloerkwesties.

Hoe werkt het proces?

  1. Eerste contact en intake: Neem contact op om uw vloerprobleem te bespreken eneen afspraak inspectie in te plannen.
  2. Inspectie en analyse: Ik bezoek de locatie, inspecteer de vloer en verzamel alle benodigde informatie en monsters.
  3. Rapportage: U ontvangt een gedetailleerd rapport met bevindingen, conclusies en aanbevelingen voor verdere stappen.
  4. Nazorg: Wij staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en verdere ondersteuning te bieden indien nodig.

Heeft u problemen met uw houten vloer, parketvloer, dekvloer, PVC of laminaatvloer? Wilt u een professionele, objectieve en deskundige beoordeling? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een onafhankelijk deskundige in vloeren.

Laat uw gegevens achter om uw situatie te bespreken

    Scroll naar boven