Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn: Consumenten, retailers en fabrikanten. Iedereen heeft recht om te worden bijgestaan bij een geschil. Ook u.
In welke situatie dan ook.
Floor Inspector schiet te hulp, met mijn jarenlange ervaring als vloerlegger ken ik de belangen van de consument, leverancier en fabrikant als geen ander.
Hierdoor kan ik een weloverwogen advies geven aan onze opdrachtgevers.
Ook hebben wij contact met verzekeraars, geschillencommissies, advocaten en rechtbanken. 

Als onafhankelijk instituut is Floor Inspector eerlijk en zwart wit. Als opdrachtgever weet u precies waar u aan toe bent.


Consumenten

Consumenten

Als consument behoort u ook tot mijn opdrachtgevers. Uiteindelijk is iedereen een consument en wenst iedereen onafhankelijk geholpen te worden.


Retailers

Wanneer u er niet uit komt met uw klant, wilt u onafhankelijk en professioneel rapport. Welkom bij Floor Inspector.

Retailers

Fabrikanten

Fabrikanten

Als fabrikant zit u vaak in een lastig pakket wanneer het gaat om geschillen. Hoe mooi is het dan om dit onafhankelijk te laten beoordelen.


Verzekeraars

Ook verzekeraars behoren tot mijn opdrachtgevers. Zij willen dat de schade naar behoren wordt getaxeerd en hun klant ontzorgen.

Verzekeraars

Geschillencommissie

Geschillencommissie

Bij de geschillencommissie komen de meeste klachten binnen. Als onafhankelijk deskundige kunnen wij hen voorzien van de juiste kennis.


Advocatuur

Advocaten kantoren zijn goed in de wet en regelgeving. Voor deskundigheid op het gebied van vloeren is Floor Inspector de juiste partij.

Advocaat

Rechtbanken

Rechtbanken

Wanneer de Rechter zich niet heeft weten te overtuigen van de aangeleverde stukken, zal deze overwegen om een onafhankelijk deskundige aanwijzen welke de rechter zal voorzien van een deskundige rapportage en ondersteuning.


    Ik wil meer weten over:

    Scroll naar boven