Opdrachtgevers

Als onafhankelijk deskundige in vloeren behoren consumenten, retailers, fabrikanten, leveranciers, verzekeraars, geschillencommissies, advocaten en rechtbanken tot onze opdrachtgevers.

Iedereen heeft recht om de juiste deskundigheid te verkrijgen bij een vloer klacht of een vloer geschil.
Dus ook u.

Als onafhankelijk deskundige in vloeren beschik ik over ruim 35 jaar ervaring als vloerlegger. Hierdoor kent ik ook de belangen van alle betrokken partijen.
Door mijn jarenlange praktijkervaring en up-to-date zijnde kennis van materialen, applicaties, normen en voorschriften, kan ik u als opdrachtgevers voorzien van een juiste beoordeling en een gedegen rapportage.

Als onafhankelijk deskundige in vloeren ben ik trouw aan mijn principes en sta ik voor eerlijkheid en transparantie.
Ik maak duidelijke keuzes voor het beste resultaat, zonder concessies te doen aan kwaliteit en integriteit.

Consumenten

Consumenten

Als consument behoort u ook tot één van mijn opdrachtgevers. Uiteindelijk is iedereen een consument en wenst iedereen onafhankelijk geholpen te worden.

Retailers

Wanneer u er niet uit komt met uw klant, wilt u onafhankelijk en deskundig rapport. Als onafhankelijk deskundige zijn wij u graag van dienst.

Retailers
fabrikant of leverancier

Fabrikanten en leveranciers

Als fabrikant of leverancier zit u vaak in een lastig pakket wanneer het gaat om geschillen. Het is het dan ook belangrijk om dit onafhankelijk te laten beoordelen.

Verzekeraars

Ook verzekeraars behoren tot mijn opdrachtgevers. Immers wenst u dat de klacht naar behoren wordt onderzocht en beoordeeld om uw cliënten te ontzorgen.

Verzekeraars
Geschillencommissie

Geschillencommissie

Bij de geschillencommissie komen de klachten binnen van branche verenigingen zoals Inretail. Als onafhankelijk deskundige kunnen de geschillencommissie voorzien van de juiste kennis en ondersteuning.

Advocaten

Als advocaat houdt u zich bezig met de wet en regelgeving. Voor klachten op het gebied van vloeren is een onafhankelijk deskundige uw juiste partij.

Advocaat
Rechtbank

Rechtbanken

Wanneer de Rechterbank zich niet heeft weten te overtuigen van de aangeleverde stukken, kan deze overwegen om een getuige-deskundige aan te wijzen welke de Rechtbank zal voorzien van een deskundige rapportage en de juiste ondersteuning.

Heeft u een vraag? Of zit u met een vloer conflict? Stuur uw vraag of verzoek dan graag per email [email protected]

    Scroll naar boven