Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn: Consumenten, retailers en fabrikanten. Iedereen heeft recht om te worden bijgestaan bij een geschil. Ook u. In welke situatie dan ook. Floor Inspector schiet te hulp. Met onze jarenlange ervaring als vloerlegger ken ik de belangen van de consument, leverancier en fabrikant als geen ander. Hierdoor kunnen wij een weloverwogen advies geven aan onze opdrachtgevers. Ook hebben wij contact met verzekeraars, geschillencommissies, advocaten en rechtbanken. 

Als onafhankelijk instituut is Floor Inspector eerlijk, open en transparant. Opdrachtgevers weten precies waar ze aan toe bent.


Consumenten

Consumenten

Als consument behoort u ook tot de opdrachtgevers. Uiteindelijk is iedereen een consument en wenst iedereen onafhankelijk geholpen te worden.


Retailers

Wanneer u er niet uit komt met uw klant, wilt u onafhankelijk en professioneel te worden begeleid.

Retailers

Fabrikanten

Fabrikanten

Als fabrikant zit u vaak in een lastig pakket wanneer het gaat om geschillen. Hoe mooi is het dan om onafhankelijk te laten beoordelen.


Verzekeraars

Ook verzekeraars behoren tot onze opdrachtgevers. Zij willen dat de schade naar behoren wordt getaxeerd en hun klant ontzorgen.

Verzekeraars

Geschillencommissie

Geschillencommissie

Bij de geschillencommissie komen de meeste klachten binnen. Als onafhankelijk deskundige voorzien wij hen van de juiste expertise.


Advocatuur

Advocaten kantoren zijn goed in de wet en regelgeving. Voor expertise en ondersteuning op het gebied van vloeren is Floor Inspector de juiste partij.

Advocaat

Rechtbanken

Rechtbanken

Wanneer de Rechter zich niet heeft weten te overtuigen van de stukken, zal deze een onafhankelijk deskundige aanwijzen hem te voorzien van deskundige ondersteuning.


    Ik wil meer weten over:

    Scroll to Top