Over Benno

Welkom bij jouw vloeren deskundige

Mijn naam is Benno Broen, sinds 1988 ben ik werkzaam in de vloeren industrie. Maar mijn bagage gaat terug naar 1897 toen mijn overgrootvader naast zijn boeren timmerbedrijf begon met het vervaardigen van houten vloeren. Toen mijn opa in het bedrijf kwam ging men ook houten vloeren installeren.
Als vierde generatie beschik ik dan ook over veel materiaal en installatie kennis.

Waarom ik jouw vertrouwde en beëdigde onafhankelijke deskundige in vloer klachten en vloer geschillen ben?
Mijn passie ligt in het objectief beoordelen en analyseren van vloer klachten voor consumenten, retailers, fabrikanten en rechtbanken.

Mijn kennistank is nooit gevuld, er komen altijd weer nieuwe producten en technieken bij.
Om die redenen noemt men mij wel eens het wandelend vademecum.

Over mij

Met jarenlange ervaring in de vloeren industrie ben ik gespecialiseerd in het analyseren van vloer klachten en vloer geschillen, met een bijzondere focus op:

  • Ondervloeren: Ik beoordeel ondervloeren om eventuele problemen te identificeren die vloer klachten kunnen veroorzaken. Denk hierbij aan verzande dekvloeren, onthechtende lijm of egaline, vocht problemen, etc.
  • Parketvloeren: Als er geschillen zijn over parketvloeren, ben ik jouw go-to expert om te helpen bij de beoordeling en oplossing. Door mijn uitgebreide theoretische en praktijk kennis is veel analyseerbaar.
  • Houten vloeren: Ik onderzoek en rapporteer over vloer klachten met betrekking tot houten vloeren. Door mijn uitgebreide theoretische en praktijk kennis is veel verklaarbaar en te reconstrueren.
  • Laminaatvloeren: Voor geschillen en problemen met laminaatvloeren bied ik deskundig inzicht en oplossingen. Elk product kent zijn problemen en geschillen, bij laminaatvloeren is dit vaak de ondergrond of applicatie.
  • PVC vloeren: Bij vloer problemen en vloer klachten met PVC vloeren sta ik klaar om te beoordelen. Er gelden veel spelregels om een pvc vloer, dit is een valkuil voor veel consumenten en pvc leggers.

Mijn Toewijding

Mijn missie is om een objectieve beoordeling te bieden en bij te dragen aan eerlijke oplossingen voor vloergerelateerde klachten en geschillen.
Ik ben hier om duidelijkheid te verschaffen en te helpen bij het begrijpen van complexe vloerkwesties.

Diensten

  • Vloer klacht beoordeling: Ik voer grondige beoordelingen uit van vloer klachten en verstrek gedetailleerde rapporten voor verdere actie.
  • Geschillen analyse: Als er een geschil is ontstaan over vloer werk, analyseer ik de feiten om bij te dragen aan oplossingen.

Neem Contact Op

Als je te maken hebt met vloerklachten of geschillen en behoefte hebt aan een deskundige beoordeling, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Ik ben beschikbaar om je te helpen bij het vinden van heldere inzichten en mogelijke oplossingen.

Samen kunnen we werken aan een bevredigende oplossing voor jouw vloerproblemen!

    Scroll naar boven