Klacht klik pvc vloer

Klik PVC vloer en klacht

Na lang wachten krijgen jullie een woning, maar de blijdschap gaat over in verdriet na de klachten over uw klik pvc vloer. Het begon allemaal zo positief, lekker opzoek naar een passende meubels en uiteraard een mooie vloer. Met je wensen en budget zat je te twijfelen tussen een klik pvc of laminaat vloer.
De verkoper in de winkel legt je de verschillen uit en uiteindelijk kiest je voor een klik pvc vloer.

Klacht over uw klik pvc vloer

6 weken later wordt uw klik pvc vloer geïnstalleerd en afgewerkt, aan het eind van de dag komt de pvc legger bij je voor de oplevering. Door je enthousiasme en drukte kijk je vlug rond en in eerste instantie ziet het er fraai uit. Nadat een dag later de meubels zijn geleverd en het weer rustig is in huis, loop je alles op je gemak na en dan vallen je ineens bepaalde zaken op. Beneden is uw klik pvc vloer bij beide kozijnen strak gelegd, is de strip bij de voordeur niet goed gemonteerd en is de verkeerde mat geleverd. Boven veert uw klik pvc vloer en kun je beneden iedereen horen lopen. Kortom u heeft klachten over uw klik pvc vloer.

klachten over de laminaatvloer - Klacht klik pvc vloer 

Dezelfde dag bel je met de winkelier en verteld hem je opmerkingen en klachten over uw klik pvc vloer. De winkelier stuurt enkele dagen later zijn pvc legger. Hij vervangt keurig de strip bij de voordeur, geeft de klik pvc vloer af bij de kozijnen wat ruimte. Boven kan hij niks vreemds ontdekken. Op zijn manier heeft hij zijn best gedaan. Je vraagt nog naar de juiste mat, maar krijgt een raar antwoord.

Klacht klik pvc vloer

Je gaat met je klacht over uw klik pvc vloer zelf maar eens naar de winkel en doet je verhaal en dan begint het.
De mat die je hebt gekregen is een veel betere kwaliteit en we hebben uit service de strip vervangen en de ruimte bij de kozijnen opgelost. De ruimte rond de kozijnen was bij deze kwaliteit klik pvc eigenlijk overbodig, het veren van vloer boven komt door de luchtvochtigheid en temperatuur.
Verward ga je naar huis en eigenlijk weet je het zelf niet meer.
Een week later vallen je nog meer zaken op en boven wordt het loopgeluid steeds erger. Iedereen die naar boven wil moet de schoenen uit om zo het geluid te beperken.

Opnieuw bel je nog eens met de winkelier en je krijgt te horen dat ze van alles hadden gedaan.
Je bent teleurgesteld en verdrietig. Na overleg met goede vrienden bel je naar een onafhankelijk deskundige met de klachten over uw klik pvc vloer en om de klik pvc vloer te laten inspecteren. Zijn bevindingen krijg je in een keurig rapport, hiermee ga je naar de winkelier, je stelt hem een redelijk termijn om de bevindingen op te lossen.

Heeft u klachten over uw klik pvc vloer? Laat het ons weten.

Heeft u een vraag? Of zit u met een vloer conflict? Stuur uw vraag of verzoek dan graag per email [email protected]

    Scroll naar boven