Onafhankelijk deskundige in houten vloeren – Uw expert in Vloergeschillen

Als onafhankelijk deskundige in houten vloeren beoordelen wij alle soorten klachten en geschillen die gerelateerd zijn aan een houten vloer. We richten ons op het oplossen van klachten en geschillen tussen consumenten, retailers en fabrikanten door middel van grondig onderzoek en professionele rapportages.

De rol van een deskundige

Analyse van klachten en geschillen:
Als onafhankelijk deskundige in houten vloeren luisteren we aandachtig naar partijen en analyseren de kern van de klacht of het geschil. Dit omvat een optische beoordeling van de houten vloer, waarbij we onder andere controleren of de installatie overeenkomt met de legvoorschriften. We vergelijken ook of de geïnstalleerde vloer overeenkomt met de getekende offerte. Ook voeren we de benodigde metingen uit.

Destructief onderzoek:
In diverse gevallen voeren we een destructief onderzoek uit. Dit houdt in dat we een fragment van de houten vloer verwijderen voor diepgaand onderzoek naar de ondergrond, samenstelling, vochtpercentage en de kwaliteit van voorbewerking en verlijming.

Rapportage en advies:
Na ons onderzoek stellen we een uitgebreide rapportage op, inclusief foto’s en video’s, die per mail naar de opdrachtgevende partij wordt verstuurd. Met deze informatie kunnen partijen onderlinge vervolgstappen ondernemen. Is de situatie geëscaleerd? Dan volgen er veelal juridische stappen.

  Benno Broen - beëdigd onafhankelijk deskundige in vloeren. www.floorinspector.nl

  Contacteer ons als uw deskundige in houten vloeren

  Heeft u vragen of bevindt u zich in een vloerconflict?
  Neem gerust contact met ons op via [email protected].

  Als ervaren onafhankelijk deskundige in houtenvloeren, staan we klaar om u te helpen met uw vloergeschillen.

  Veelvoorkomende uitdagingen bij houten vloeren

  Als onafhankelijk deskundige in houten vloeren komen we diverse uitdagingen tegen, zoals problemen met dekvloeren, vloerverwarming en verlijmingen.

  Vloerverwarming en houten vloeren:
  We worden regelmatig ingeschakeld voor problemen gerelateerd aan ingefreesde vloerverwarming, zoals onregelmatig infreeswerk, afbrokkelende dekvloeren of slecht gevulde sleuven. Wij beoordelen deze situaties grondig en bieden een degelijk rapport.

  Scroll naar boven