Retailers in de vloeren branche

Passie voor perfectie

Als retailer in de vloerenbranche zet u zich dagelijks in om uw klanten tevreden te stellen met prachtig gelegde vloeren. Uw vakmanschap is zichtbaar in elk project en uw klanttevredenheid spreekt voor zich door de vele positieve referenties.

Uitdagingen op de werkvloer

Ondanks uw expertise, kan er soms frictie ontstaan met klanten. Misschien zijn er klachten over het leggen van de vloer, zoals het ontstaan van kieren, of zijn er misverstanden over het type vloer dat besteld was. Dit zijn typische voorbeelden van problemen die u als retailer kunt tegenkomen.

Uw partner in geschillen oplossing

Wanneer dergelijke situaties zich voordoen, staan wij klaar om te helpen. Als onafhankelijke deskundigen faciliteren we de oplossing van geschillen tussen retailers en hun klanten. We streven altijd naar een eerlijke en efficiënte oplossing, ook als de meningen uiteenlopen.

Retailers

Stap voor stap naar een oplossing

  1. Documentatie: Verzamel alle relevante documenten en foto’s zodat wij een compleet dossier kunnen opbouwen.
  2. Offerte: Na ontvangst van uw documenten versturen wij een gedetailleerde offerte voor de inspectie.
  3. Inspectie: Na uw akkoord en digitale ondertekening van de offerte, plannen we een bezoek om het probleem grondig te beoordelen.
  4. Rapportage: U ontvangt een uitgebreid rapport met onze bevindingen en aanbevelingen enkele dagen na ons bezoek.

Bemiddeling en second opinions

Bieden wij ook bemiddeling aan als de situatie daarom vraagt. Indien een andere deskundige al betrokken is geweest en u twijfelt aan de uitkomsten, kunt u bij ons terecht voor een second opinion.

Neem actie

Als retailer wilt u natuurlijk het beste voor zowel uw bedrijf als uw klanten. Voor professionele ondersteuning bij vloergerelateerde geschillen, schakel ons in. Samen zorgen we ervoor dat elke situatie op een passende manier wordt opgelost.


Heeft u een vraag? Of zit u met een vloer conflict? Stuur uw vraag of verzoek dan graag per email [email protected]

    Scroll naar boven