Raar geluid

Een consument meld bij de winkel dat ze een raar geluid horen als ze over de onlangs gelegde pvc vloer lopen.

De winkelier komt op locatie en hoort het geluid aan. Hij verteld de klant dat dit in de onderliggende ondervloer zit en gaat onverrichte zaak weer richting huis.

Raar geluid breidt zich uit.

Naar enkele maanden wordt het op steeds meer plaatsen hoorbaar, weer meld de klant zijn klacht waarop de retailer wederom antwoord dat het uit de ondervloer kwam.

Het internet

De consument kruipt achter zijn computer en gaat zelf op onderzoek uit. Op YouTube bekijkt hij ook menig filmpje over egaliseren en pvc leggen. Dit geeft helaas niet het gewenste antwoord.
Tussen de gemaakte foto’s vind hij het merk egaline en verdiept zich hierin door de technische bladen te lezen. Uiteindelijk krijgt hij van vrienden het advies een deskundige hier na te laten kijken.

Floorinspector kwam als onafhankelijk deskundige ter plaatse en hoorde bij eveneens op meerdere plekken een raar geluid wanneer men over de pvc vloer liep. Hierop is in overleg met de consument een pvc strook verwijderd. Al snel bleek dat er onthechting was van de gips gebonden egaline op de onderliggende aan geschuurde laag tegellijm.

Floorinspector starte een bemiddeling waarna de retailer de klacht heeft opgelost.

Raar geluid pvc vloer
raar geluid pvc vloer

Heeft u een vloer geschil?

Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Als onafhankelijk deskundige is Floor Inspector u graag van dienst

Scroll naar boven