Uw onafhankelijk deskundige in vloeren.

Als onafhankelijk deskundige in vloeren ben ik een belangrijke schakel wanneer er sprake is van vloerklachten en vloergeschillen. Ik beoordeel deze klachten en geschillen op een deskundige en objectieve manier, zodat er een eerlijk oordeel gevormd kan worden over de situatie.

Wanneer grotere organisaties bij dergelijke geschillen betrokken zijn, zie ik vaak dat zij het traject proberen te traineren door het inschakelen van juristen of het schrijven van complexe brieven. Dit kan leiden tot vertraging of zelfs uitstel van het proces, wat voor de getroffen partij erg vervelend is. Als onafhankelijk deskundige in vloeren laat ik me hier niet door beïnvloeden en ga ik onafhankelijk en deskundig te werk.

Het eerste wat ik doe als onafhankelijk deskundige in vloeren is het onderzoeken van de klacht of het geschil. Hierbij kijk ik niet alleen naar de technische aspecten van de vloer, maar ook naar eventuele contractuele afspraken die zijn gemaakt tussen de betrokken partijen. Op basis hiervan maak ik een rapportage op waarin ik mijn bevindingen onderbouwend beschrijf.

Daarmee is mijn werk nog niet klaar. Als onafhankelijk deskundige in vloeren ben ik namelijk ook regelmatig aanwezig bij de rechtszaak om zo de rechter bij te staan in jouw geschil qua technische kennis. Dit is erg belangrijk omdat veel rechters weinig ervaring hebben met dit soort technische kwesties. Door mijn expertise kan de rechter een betere afweging maken en een rechtvaardig oordeel vellen.

Het is dan ook van groot belang dat ik als onafhankelijk deskundige in vloeren beschik over uitgebreide technische en up-to-date zijnde kennis van verschillende soorten vloeren. Ook moet ik weten waar ik op moet letten bij het beoordelen van een vloerklacht of geschil. Ook is het van belang hoe ik deze informatie op een begrijpelijke manier kan overbrengen aan alle betrokken partijen.

Daarnaast is het belangrijk dat ik altijd objectief blijf en geen partij kies voor één van de betrokken partijen. Dit kan soms lastig zijn, zeker wanneer er veel emotie komt kijken bij een geschil. Als onafhankelijk deskundige in vloeren ben ik degene die ervoor zorgt dat er een eerlijk oordeel wordt gevormd. Het eindoordeel? Dat is aan de rechter.

1 gedachte over “Uw onafhankelijk deskundige in vloeren.”

  1. Pingback: De onafhankelijk deskundige spreekt zich uit (9) - Floor Inspector - uw vloerdeskundige

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven