Zit u met een vloer klacht of vloer geschil ?

Geen zorgen, als onafhankelijke vloerdeskundige sta ik voor u klaar.
Mijn aanpak? Glashelder en recht door zee.
Ik kom bij u langs om de situatie ter plekke onderzoeken en beoordelen, vervolgens stel ik voor u een deskundig rapport op.
Dit deskundigen rapport is uw steun om de tegenpartij aan te spreken op het geconstateerde.
Mocht het eventueel nodig zijn, dan geeft het u bij juridische stappen extra gewicht.
Kortom, ik ben er voor uw vloer, met een heldere blik en een onafhankelijke mening, om uw vloer klacht of vloer geschil te verhelderen.

Duidelijkheid in 4 stappen

 1. U neemt contact met ons op. Doet u dit bijvoorkeur via de mail, u kunt dan gelijk enkele documenten of foto’s meesturen.
 2. U ontvangt van ons een offerte welke u voor acceptatie digitaal dient te ondertekenen.
 3. Na acceptatie van de offerte plan ik met u een afspraak in om de gewenste inspectie uit te voeren.
 4. Na de uitgevoerde inspectie ontvangt u de factuur met een betaal termijn van 7 dagen.
 5. Na ontvangst van de betaling ontvangt u binnen enkele dagen het deskundigen rapport.
 • Wij leveren een leesbaar deskundig onderbouwt rapport. Oorzaak en oplossing.
 • Wij hanteren heldere tarieven. Geen verrassingen, gewoon transparantie.

Uitleg van termen

 1. Klacht/geschil beoordeling: Dit proces houdt in dat je als onafhankelijk deskundige in vloeren ter plaatse een gemelde klacht of geschil beoordeelt. Dit kan betrekking hebben op verschillende soorten vloeren zoals; dekvloeren, geëgaliseerde vloeren, parketvloeren, houten vloeren, laminaatvloeren of PVC vloeren. De rol van een onafhankelijk deskundige is om een objectieve evaluatie uit te voeren en de oorzaak van de klacht of het geschil te identificeren. De onafhankelijk deskundige analyseert de situatie grondig en beschrijft alles stap voor stap in een onafhankelijk deskundigenrapport. Dit rapport geeft een gedetailleerd overzicht van de bevindingen en kan gebruikt worden door alle betrokken partijen, zoals consumenten, retailers, fabrikanten of rechtbanken.
 2. Second opinion: Deze term verwijst naar het proces waarbij een partij die het niet eens is met de beoordeling van een andere onafhankelijke deskundige, zelf een onafhankelijk deskundige benadert voor een nieuwe, onafhankelijke beoordeling. Het kan voorkomen dat er een meningsverschil is over de beoordeling die door een deskundige van de tegenpartij is gedaan. In zo’n geval bied deze onafhankelijk deskundige een ‘second opinion’, waarbij deze de situatie opnieuw beoordeelt. Dit biedt de klant een tweede deskundig perspectief, wat cruciaal kan zijn in het oplossen van het geschil. De onafhankelijk deskundige analyseert de klacht persoonlijk en biedt een nieuw, onpartijdig oordeel om de klant te helpen een geïnformeerde beslissing te nemen.

Getuige deskundige: De rechtbanken in Nederland kunnen ook gebruik maken van onafhankelijk deskundigen, in zo’n geval word men benoemd tot getuige deskundige.

Uiteraard kunnen wij als onafhankelijk deskundige nog veel meer werkzaamheden uitvoeren. Dit kan zowel op de vloer als in ons eigen lab / testruimte.

Heeft u een vraag? Of zit u met een vloer conflict? Stuur uw vraag of verzoek dan graag per email [email protected]

  Scroll naar boven