Werkwijze

Als onafhankelijk deskundige in vloeren ben ik u graag van dienst, mijn werkwijze is zeer transparant.
Wanneer u een vloer klacht of vloer geschil heeft, kan ik u op basis van een inspectie voorzien van onafhankelijk deskundigen rapport.
Dit rapport heeft u nodig om de wederpartij te wijzen op de gebreken of om uw juridische vervolgstappen kracht bij te zetten.

Duidelijkheid in 4 stappen

  1. U neemt contact met ons op. Doet u dit bijvoorkeur via de mail, u kunt dan gelijk enkele documenten meesturen.
  2. U ontvangt van ons een offerte welke u digitaal kunt ondertekenen.
  3. Na acceptatie plan ik een afspraak bij u in om vervolgens de gewenste inspectie bij u uit te voeren.
  4. U ontvangt enkele dagen na het bezoek het deskundigen rapport en de factuur.

Afhankelijk van de door u verstrekte opdracht voorzie ik u van een deskundigen rapport met onderbouwde antwoorden en eventuele oplossingen. Transparant ben ik ook over mijn tarieven. Om het voor u nog gebruiksvriendelijker te maken, kunt u het onderstaande formulier invullen en verzenden. Zodra ik uw gegevens heb ontvangen zal ik veelal dezelfde dag nog contact met u opnemen.

Uitleg van termen

Klacht / geschil beoordeling: Als onafhankelijk deskundige inspecteer ik op locatie de door u gemelde vloer klacht of geschil. Indien mogelijk, onderzoek ik de oorzaak en kijk of herstel mogelijk is. Uiteraard wordt alles stap voor stap omschreven in mijn rapportage.

Second opinion: Wanneer u het niet eens bent met een beoordeling van een onafhankelijk deskundige die is ingeschakeld door uw tegenpartij, dan heeft u altijd recht op een second opinion. Tijdens deze second opinion wordt uw klacht door mij persoonlijk beoordeeld.

Getuige deskundige: De rechtbanken in Nederland kunnen ook gebruik maken van mijn deskundigheid, in zo’n geval word ik benoemd als getuige deskundige.

Uiteraard zijn er nog veel meer werkzaamheden die wij uitvoeren in het veld, in het lab of testruimte.

    Scroll naar boven